maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kuvia, osa 1




Tässä olisi nyt vihdoinkin koottuna muutama otoksia työympyröistä. Työnantajallamme on useita talleja ympäri Ascotia ja lisäksi kauempanakin. Noin tunnin ajomatkan päässä on farmi, jossa asuu nelisenkymmentä hevosta lisää. Tässä on kuvia kahdelta tallilta, joilla useimmiten olen ollut töissä. Ja tietysti uusi koti ekana :)




Tässä meidän koti Davis streetillä. Nyt pari viikkoa vierähtänyt täällä koti II:ssa . Tämä hyvä :)



Tallin kuljetuskalustoa, kyytiin mahtuu 6 hevosta kerralla. Kuorma-autoa käytetään tallilla 6 päivänä viikossa kun hevosia viedään radalle aamutreeneihin tai kisoihin.



Mrs. Parnhamin tallin pihaa. Hevoset asuvat ulkoyardeissa joihin on rakennettu sateensuojat. Yardeja on tässä pihassa yhteensä 14,. Tällä hetkellä hevosia on 10, joista osa aivan nuoria uraansa aloittelevia pikkuhevosia ja osa kokeneempia konkareita. Tällä tyylillä suuri määrä hevosia mahtuu suhteellisen pieneen tilaan. 



Hei. Minä olen Filly, olen kovin auttavainen pieni hevonen. Tämä täti vaan ottaa valokuvia niin minä voin syödä vaikka tätä kakkapoimuria..


Geld ja Filly –ystävykset ottamassa päivälepiä



t. Futurism s. 2009. Hieno neiti herkkänahkainen, jolle ei pidä sanoa pahasti sielunelämän järkkymisvaaran takia. Kuitenkin ihana ja seurallinen tamma, minun suosikki :)


Varusteautolla viedään satulat yms katoksille aamulla. Luottopeli ollut jo useamman vuosikymmenen ajan :D Vasemmanpuoleinen liikenne vaatii taas kerran vähän totuttelua..






Uudet tallit valmistuivat muutama kuukausi sitten. A-tallissa asuu 14 hevosta ja
B-tallissa 15. Tallit on rakennettu radan läheisyyteen joten hepat saadaan talutettua suht nopeassa tahdissa katoksille satuloitaviksi ja treenin jälkeen takaisin.





Uuden tallin pihaa. Lähes kaikki alueet on asfaltoitu joten kulkureitit on aina hyvässä kunnossa.

Iltatallissa, vähän rennompi tahti kuin aamuisin!

Pieni poseerauskuva :)





Iltapäivisin käytetään hevosia kävelyllä ja syömässä.

 Näin täällä :) Päivät ja viikot ovat meneet tosi nopeasti eteenpäin.  Talvikaan ei ainakaan vielä tunnu talvelta ja sade- ja ukkoskuurojen tilalle ollaan saatu myös vähän aurinkoa. Tänään iltatallissa puuhaillessa tuli elävästi mieleen Suomen kesäillat kun syötettiin hevosia aurinkoisella pihalla sopivassa reilun parinkympin lämmössä :)  

Ja tarina jatkuu taas seuraavassa osassa, see ya!


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti