keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kesä tulee aussilaan!

Täällä taas! Tai oikeastaan täällä edelleenkin :)
Aussilandian reissu on siis venähtänyt alkuperäisetä 4 kk suunnitelmasta koko vuoden mittaiseksi seikkailuksi. Työ, hevoset sekä rento elmäntyyli veivät mukanaan ja päätös jatkosta syntyikin helposti. AMK-opinnot ovat siis hetken aikaa jäissä, takaisin koulun penkille Iisalmeen olisi suunnitteilla palata ensi syksynä. Viimeisimmästä kirjoituksesta on kulunut aikaa kuukausitolkulla, joten nyt olisi viimeistään superlaiskan bloggaajan paikka päivitykselle ja kuulumisille :)

Syys-lokakuussa tuli käytyä Suomessakin lomailemassa. Loma oli huippumukava ja aika tuli vietettyä tehokkaan rattoisasti tärkeiden ihmisten seurassa. Kolmeen viikkoon sain mahdutettua myös muutaman päivän Sveitsissä hyvän ystävän luona Winterthurissa. Sveitsi oli upea, kävimme mm. ajelemassa alppijunalla Mount Pilatuksen huipulle sekä Lady Gagan keikalla Zurichin Hallenstadionilla.  Ihanan rentouttavaan lomaan sisältyi myös vähemmän rentouttava aktiviteetti nimeltä muutto. Iisalmen kiviseinäsolu siis on nyt taaksejäänyttä elämää.

Viime kuukaudet ovat vierineet eteenpäin tutuissa työympyröissä. Kesä alkaa olla korvilla pikkuhiljaa eikä öisin enää onneksi tarvitse kääriytyä huppareihin ja peittoihin. Aurinko nousee aamulla aikaisin, vesisadetta saadaan huomattavasti vähemmän ja päivisin lämpötilat kieppuvat usein 25 ja 30 asteen välillä. Kivojen juttujen lisäksi työntekoa on iloksemme saapunut vauhdittamaan hurja joukko äärettömän itsepintaisia kärpäsiä. Niitä huitoessa.. Hevosten hoidossa suurin muutos on ollut loimitusrumban hiljentyminen, mikä on helpottanut työpäiviä ja nopeuttanut töitä huomattavan paljon. Ascotin laukkaradan avajaisia vietettiin muutama viikko sitten, joten kotikisakausikin on taas meneillään talven jälkeen! Ascotin koti on vaihtunut uuteen majapaikkaan Redcliffessä ja 10 minuutin työmatka taittuu sutjakasti polkupyörällä. Mukavat kämppikset tulivat kaupan päälle joten hyvä näin :)

Lisää kuulumisia ja juttua mm. upealta Rottnest Islandilta kuvituksineen luvassa seuraavassa blogissa!

Kenguruiden ruokinta-aika - Glen Forrest







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti